Butikker

Guru Disc Golf
Sune Sport AS ble etablert i 1996 av Sune Wentzel, 6x verdensmester i frisbee. Vi distribuerer en rekke kjente varemerker innen sport og fritid, i tillegg til våre egne merkevarer. Vårt mål er å levere kvalitetsprodukter til fritidssysler gjennom hele året. Siden vi tester alt vi selger og er tilstede der det skjer, er det hos oss du får tak i de siste trendene.

DGShop
Discgolfshop AS og DGShop.no ble etablert av tre kamerater på sensommeren 2017 etter utallige timer med entusiastisk planlegging og deling av tanker og drømmer. Butikken fikk en kjempegod mottakelse av diskgolfmiljøene rundt i landet, og varelager og utvalg vokste fort. Etter bare litt over et års drift, flyttet vi inn i lokalene vi er i i dag, på Kjelle, i Tønsberg.

Aceshop
Aceshop driver salg av frisbee og frisbeeutsyr lokalt i Stavanger, Sandnes, Sola og omegn. Vi har inngått en avtale med Guru Discgolf/Sunesport, å kan derfor tilby alt av discer og tilbehør de selger. Vi kan også være behjelpelig med bygging av bane osv. Er det noe du trenger eller lurer på send gjerne en melding til oss, vi svarer så fort vi har sjansen.

Flyshop Norge
FlyShop Norge driver med salg og veiledning av disk golf utstyr. Vi tilbyr både disker, sekker og annet utstyr til disk golf. Shoppens lager vil består av et udvalg av discer innenfor følgende merker: – Innova – Discmania – Millenium. FlyShop har inngått en avtale med SuneSport og derfor kan vi tilby alt hva SuneSport tilbyr av discer og tilbehør

Frisbeebutikken
Frisbeebutikken er en lokal bedrift som selger frisbeeutstyr, driver rekruttering til disksport og bygger frisbeegolfbaner.

Back Nine

Discgolfbutikken
Din lokale forhandler og formidler av alt som er diskgolfrelatert på Sunnmøre og i Møre og Romsdal. Disker, kurver, bager, banebygging…vi har det! Vi samarbeider med blant annet Sunesport som er landsledende. Vi har diskene du trenger

Scroll Up